Welcome to BLOG kawe.. suatu revolusi informasi sensasi terkini anda...

Wednesday, May 6, 2009

Jom Pakat Layan..

Pernah dengar x game MyBrute? kalu korang nak tau, Mybrute ni merupakan game flash genre fighting & boleh dimainkan kat mana-mana jer tempat hok ada internet & plugin flash.


Cara nak main die senang jer. Korang just perlu create character baru korang pastu biarkan character tersebut lawan dengan mybrute lain. Pengawalan die xsusah, random jer...& korang just perlu duduk tengok jer mybrute korang tu membelasah atau dibelasah oleh mybrute lain. Percayalah....game ini sangat addictive & hampir kesemua member2 aku sekarang ni sedang ketagih duk main game ini sekarang.

kat bawah ni aku tunjuk replay perlawanan mybrute aku yang boleh dikira hebat la setakat ni, dengan seorang mybrute yang lain, hebat jgk..(tp teruk kene belasah 2...):

MyBrute Replay:-


Jika pembaca teringin nak mencabar aku,klik pada link ini :-

http://wong-fei-mad.mybrute.com

Pastu masukkan nama character korang pastu klik validate.Sekarang korang dah ada mybrute korang sendiri. jom bertarung bermati-matian!!!


korang semua boleh create seberapa banyak mybrute yang korang suka. tapi 1 je dh cukup lar. Setiap character kat dalam ni akan dapat senjata, skill secara random. yang best nyer...korang jugak boleh mencari anak murid (pupil) korang sendiri. ajak jer member2 lain main tapi mesti masuk ikut link mybrute korang lar.

sebagai contoh : tengok la kat gambar atas 2, yie anok nago duk belatih dengan mybrute aku..hahaha..

3 comments:

Anonymous said...

sdak bena demo mat, padahal relo wat hok lain, ha3! buke demo anok murid kawe mulo eh? ha3!

mad said...

yer kot.. hehehe

B2M said...

SIAPA HINA ISLAM?
ikutilah kisah penghinaan terhadap masjid dan ahli khariah kampung baru sedenak oleh pentadbir yang jahil dan zalim di www.karamsingwali.blogspot.com

Post a Comment